Alina & Ionut

 Povestea noastră

Mare-sarbătoare-mare fu în Tulcea, când Alina și Ionuț și-au spus ”da”-ul din fața altarului. Amândoi cu zâmbete pe față și în inimi, cu rude și prieteni împrejur, cu o zi însorită și voie bună cât cuprinde, paranghelia s-a mutat la Steaua Apelor, unde veselia s-a prelungit până-n zori. Ziua de paisprezece iunie 2014 va rămâne în amintirile mirilor și ale noastre ca o zi a fericirii.

Într-unul din puținele momente de respiro pe care ți le lasă ziua nunții, am reușit să-i găsim pe miri într-un mood de conversație. Curioși să aflăm povestea lor, i-am lăsat să vorbească în fața camerei. E evident că n-au înțeles în totalitate gravitatea momentului, dar între două glume și trei hohote de râs, iată ce am aflat:

 

 

Știu că de-abia așteptepți să vezi dansul mirilor. Și pe bună dreptate, căci l-au pregătit îndelung, ca să iasă perfect. Le-a ieșit? Vedem mai jos:

 

 

I-am văzut pe miri în momentele lor de glorie de pe ring, dar acum hai să vedem și cum s-au simțit invitații. Clic pe “play”, mai jos, desigur!


Fericire cât să v-ajungă pentru doi și să le dați și celorlalți, dragilor!!!

 

Leave a Reply