Ca$$a Loco – La Mall

versiunea noastră
Sub soarele arzator al zilei de duminica, 13 iunie 2010 am lasat “zboare” impreuna cu cantecul baietilor de la Ca$$a Loco si imaginatia noastra.

Cantecul acesta e despre acei oameni al caror centru de greutate e situat prin… mall-uri, acei oameni pentru care imaginea e totul. De cele mai multe ori insa personajele noastre sufera de un sindrom nemilos: o acuta carenta de educatie. Si de bine crescuti ce suntem noi, hai sa radem un pic de ei!

Am petrecut deci una din cele mai lungi (si mai fierbinti) zile de vara filmand acest clip pentru concursul organizat de o trupa de hip-hop, care nu mai are nevoie de prezentare:  Ca$$a Loco. Am trecut prin numeroase aventuri si desigur, ne-am distrat pe cinste. Si acum, cum ar spune prietenul nostru, Michael Jackson… this is it!

Eroii videoclipului sunt:

Balan Alexandru
Iordache Alexandru
Albulescu Mirela
Nedelcu Gabriel
Ion Gabriel
Ilie Mihai

Multumiri asadar entuziastei echipe pentru o colaborare frumoasa si… pentru ca sunt niste tipi simpatici.

Vizionare placuta!

P.S. Asa cum scriam si pe pagina unde clipul a fost incadrat in concurs, de fapt nu ne pasa daca altcineva o sa castige concursul. Deja ne-am luat o portie buna de distractie!

2 comments

  1. Emanuel

    Ok, deja avem de ceva vreme rezultatul concursului. Ca$$a Locco a preferat sa aleaga un alt videoclip ca si castigator, folosind criterii oarecum noi. Dar pana la urma asta nu e chiar atat de important. Participarea la acesta provocare a fost pentru noi un succes. De ce? Redau mai departe unul din ultimele comentarii pe care le-am lasat pe forumul clipului:

    “Cu 27.000 de vizualizari pe trilu si peste 60.000 pe youtube si alte forumuri suntem gata sa spunem ca am facut o treaba buna. Cum ziceam, nu e totul sa castigam, deja ne-am distrat pe cinste cand am turnat versiunea asta. O zi super tuturor si hai, fruntea sus, viata e prea frumoasa ca sa ai timp de carcoteli!”

    Multumiri tuturor celor care ne-au sustinut!

Leave a Reply