Trash the dress

Myky & Laur

“Life is good”. Teoretic stim asta insa uneori o dovada concreta e bine-venita. Priveste deci la cei doi si n-o sa mai ai indoieli, nu o sa mai cauti motivele aiurea. Iar daca vrei sa stii secretul fericirii de pe chipurile lor… mai bine urmareste clipul pe care l-am realizat impreuna, apoi imi zici tu care e.

In dimineata zilei cu pricina, la fel cum se intampla de vreo 650 mii de ani incoace, de cand e atestata existenta omului pe planeta albastra, m-am trezit cu o mare intrebare: ce ma face fericit? Faptul ca ieri seara Bute l-a pus la podea pe adversar in runda a IV-a? Sau poate deliciosul ied la gratar? Vinul “smochinos”, care i-a facut “calea batuta”? Gazdele primitoare, compania placuta? Trezirea la amiaza? Peisajele superbe? Bine, trebuie sa recunosc ca toate astea au avut rolul lor de necontestat. Dar e ceva care face diferenta. Ma corectez, nu ceva. Cineva.

“Cauta, gaseste, fii fericit”. Asa se poate sintetiza videoclipul “trash the dress” a acestor miri frumosi.  Iar secretul despre care vorbeam mai devreme… il gasesti printre secventele acestui clip.

Myky si Laur, multa fericire pe drumul vietii voastre!
(09.07.2011)

3 comments

  1. Catalin

    foarte reusit, imi place filmul. o sugestie daca se poate, acelasi film apare de doua ori in acelasi articol. se intampla sa mai gresesti, nu e grav.

  2. Emanuel Suceu

    Multumesc pentru aprecieri.

    Intr-adevar, sunt postate doua filme identice si totusi diferite. In sensul ca succesiunea cadrelor e aceiasi insa din punct de vedere cromatic ele sunt diferite: primul are culorile mai vii in timp ce in al doilea clip anumite nuante sunt estompate iar altele subliniate, pentru a obtine ceea ce numim “movie feel” sau “film look”.

Leave a Reply