Salveaza Catedrala

Catedrala „Sfântul Iosif” din București, în pericol.
Catedrala „Sfântul Iosif” din Bucureşti, monument istoric şi de arhitectură de aproape 130 de ani, este pusă în pericol de construirea unei clădiri de birouri de 75 m. înălţime, la mai puţin de 10 m distanţă.

Spatiul folosit a apartinut domeniului public sub forma unui parc, astazi furat bucurestenilor.

In ciuda protestelor societatii civile (Senatul Romaniei, Presendintele Parlamentului Europei, Ministrul culturii) cat si a mai multor instante judecatoresti, nu s-a luat nici o masura pentru a opri aceste abuzuri, asa ca astazi e randul comunitatii on-line sa isi afirme pozitia.

Nu lasa deci interesele meschine ale guvernantilor sa distruga patrimoniul cultural al Romaniei dar fii alaturi de noi in aceasta actiune de salvare a sufletului romanesc!

Am deschis deci o cauza pe care o poti sustine vizitand link-ul urmator, si dand clic pe butonul verde “Join”, de asemenea, daca prietenii tai sunt interesati ii poti implica apasand iarasi pe butonul verde “Invite friends”:

http://www.causes.com/causes/625372-salveaza-catedrala-sf-iosif-din-bucuresti

Pe 12 iulie 2011 am participat la un comunicat de presa sustinut de Arhiepiscopie, in cadrul caruia a fost anuntata decizia Curtii de Apel Suceava, care confirma ilegalitatea autorizatiei de constructie a cladiri. Te invit sa urmaresti un montaj informativ pe care l-am realizat cu aceasta ocazie:

Daca si tu consideri ca opinia ta conteaza, mergi pe link-ul specificat mai sus pentru a vota sustinerea cauzei si pentru a-ti anunta prietenii de aceasta initiativa.

Pe curand cu vesti bune!

1 comment

Leave a Reply